6.3.2011

031

Once the votes are read, the decision is final, the person voted out is asked to leave the tribal council area immediately.

Oh wait, wrong show. 
So you noticed the poll in the sidebar and voted. Three of you want to see all my polishes and one would want me to write more text. Well, I am not really a writer but I will try to write something on every post I make. Sometimes I just have nothing to say about the polish. But I will try!

I really thought I didnt have many polishes.. until I piled all of them in the carpet. Oh uh. 

Let's start with the China Glaze's. I really like CG polishes, they have great colors and almost every polish has a good formula so it's easy to apply on the nails.

Red's  and Pink'sInnocence - Seashell - Pure Elegance

Melbourne Mauve - Flip Flop Fantasy - Heli-Yum - Hey Sailor

 Blue's, Purple's and Everything ElseGolden Meringue - Lemon Fizz - Pelican Gray - Re-Fresh Mint

Grape Pop - C C Courage - First Mate 

 Rimmel


Hot Shot - Apricot Punch - Strawberry Fizz

 Lumene

 Blooming Beauty - Horizon - Cool Cat

Mavala 


Franken - Franken - Minute Quick Finish 

 Depend

If you want to know the numbers of these let me know.

Models Own

 Pink Blush - Sophie's Pink

There you go! 

3 kommenttia:

 1. Hei! Olen suunnitellut ostavani Mavalan Minute Quick Finish -lakan ja olisi ihanaa jos voisit jakaa kokemuksiasi siitä.
  Kuinka nopeasti se saa lakat kuivumaan ja kuinka paljon alla olevan lakan laatu vaikuttaa kuvumiseen?

  VastaaPoista
 2. Moi :)
  En ole kokeillut muita marketti pikakuivattajia kuin Mavalan Mavadryta ja tätä Minute Quick Finishiä. MQF on kyllä minusta sellainen perushyvä pikakuivattaja, muutaman minuutin päästä sen laitosta kynnen pinta on ns. kosketuskuiva, mutta jos sen johonkin kunnolla ruttaa niin menee lakatkin rullalle. Pienet kolhut siinä eivät haittaa. Kuivattaa se toki nopeammin kuin lakat yleensä kuivuu, mutta en mitenkään supernopeaksi sitä nimittäisi, ainakaan nyt kun koukutuin Seche Viteen. Seche Vite on todellakin PIKAkuivattaja! :D MQF jättää kynteen hienon, kiiltävän pinnan ja on minusta parempi kuin Mavadry. Alla olevan lakan laatu, hmm.. Jos lakka on todella paksua, niin tietenkin kuivumisessa kestää vaikka laittaisi MQFhän siihen päälle. Muuten en ole havainnut mitään suuria eroja. MQF pitää kynnet siistinä, eikä lähde lohkeilemaan ainakaan minulla. Lakkaus siis pysyy hyvänä monta päivää! Jos joskus haluat satsata päällyslakkaan vähän enemmän, suosittelen ehdottomasti Seche Viteä, jota ei saa Suomesta, mutta netistä sen tilaaminen käy melko helposti. Toivottavasti tästä oli edes jotain apua! :)

  VastaaPoista
 3. Paljon kiitoksia, vastauksestasi oli hirmuisesti apua :) En ole löytänyt kokemuksia Minute guick finishistä, mutta nyt kun tiedän ettei se aivan surkea ole voisin kipaista sitä ostamassa.

  VastaaPoista